Informatie

Aankomst en vertrek

Meld u bij aankomst bij de beheerder. Met eigen kampeermiddel is de aankomst is vanaf 14.00 uur, vertrek voor 12.00 uur.

Afval

Afval kunt u brengen naar de daarvoor bestemede afvalbakken. Papier, glas en restafval wordt gescheiden. Restafval aanbieden in gesloten vuilniszakken. Onze vuilniscontainers zijn niet bestemd voor grofvuil zoals tv’s, meubilair, etc.

Avondrust

Op onze camping geldt vanaf 23.00 uur avondrust. Vanaf dat tijdstip moet het (fluister)stil zijn. Op een camping zonder omgevingslawaai draagt geluid ver. Dit betekent dat late ‘gezelligheid’ overlast kan geven voor de campinggasten om uw heen. 

Barbecue

Op onze camping is barbecueën wel toegestaan. Let er wel op dat er geen smeulende kolen in de afvalbak gedeponeerd worden, dit kan natuurlijk brand veroorzaken.

Brand

Brandblussers zijn aanwezig gebruik deze alleen bij brand. In geval van brand meld dit dan ook direct bij de beheerder en bel 112!

 EHBO

De beheerder heeft de beschikking over een professionele EHBO-koffer. Bij nood ook altijd 112 bellen!

Elektriciteit

Onze camping beschikt over plekken met en zonder elektriciteit. Alle genummerde plekken hebben elektriciteit. We hebben plekken met 6A en 16A. 

 Honden

Honden zijn toegestaan op de camping. Mocht uw hond een “ongelukje” op het campingterrein hebben gehad, dan wordt u verzocht om dit ook op te ruimen zodat het voor iedereen schoon blijft. 

Parkeren (geldt voor de plekken 15 t/m 45)

Vooraan op grote veld, linksachter op grote veld, langs het pad tussen de 2 velden. Parkeren bij de plek is alleen in overleg met beheerder toegestaan.

 Partytent

Op onze camping zijn partytenten niet toegestaan. Voor grote groepen of families kan in overleg met de beheerder een uitzondering gemaakt worden.

Wassen en Drogen

Bij het sanitair gebouw staan een wasmachine en wasdroger. Bij de receptie kunt u tegen betaling een sleuteltje ophalen om de machines te kunnen gebruiken.

 Water

Bij het sanitair zijn wasbakken met drinkwater aanwezig, warm en koud. Ook het water uit de kraan op het grote kampeerveld is drinkwater.

 Wi-Fi

Op de gehele camping is gratis Wi-Fi beschikbaar. De download- en uploadsnelheid zijn gemaximaliseerd om iedereen te kunnen voorzien van een goede verbinding. Het gebruik van eigen Wi-Fi appratuur zoals versterkers, range-extenders en accespoints in niet toegestaan!  

Kom je ook genieten?

Voor vragen of reserveringen neem contact met ons op!